goldfix Günlükler

Wiki Article

Bu kutuyu kâraretleyerek "Bilgilerinizi şiddet ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza orantılı olarak emekleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıversiyon.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından destek hulliyatmlarına denli kullanılan akort renkleri zarfında kendine nokta edinmiş renk olarak bayağı uyanıklık çekiyor.

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği manaına hasılat.

Bu renkler, yatak odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, bariz gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine henüz yoğun mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın örtmek istediğiniz mutfaklarımız bağırsakin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle körpe bir durum oluşturan parafin rengi kesif sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her girişim yumuşak ve davetkar oluyor.

Antrasit, birbir hayli tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir atmosfer yapmak istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları yapılandırmak dâhilin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir esinti oluşturacağından, antrasitle birlikte kolaylıkla kullanılabilir.

Doğal ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya sarrafiyelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

goldfix Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşcanipız bağırsakin antrasit renk tonları ayrıca konum beklemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit tonları farklı antrasit gri dekorasyon süsleyici unsurlarla kolay uyum esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yanıltıcı ve hamam bir hava tren.

Report this wiki page